Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ENDLÖSUNG

jag har aldrig känt mig

så utanför som i går

då brann alla reminiscenserna

av min vår

och den ödeläggelsen

föreföll total

hjärtan utestängs

genom andra hjärtans val

allt begravs i höstlöv

och sedermera snö

det är tragiskt

allt det som glatt mig

måste dö

det var sista gången

jag bjöd nån på mig själv

salt mot sött blir krock

liksom hav mot hembyns älv

det du lever av

har jag utestängts ifrån

det jag lever av

möter du med spott och hån

vi är "worlds apart"

som sinceros sjöng en gång

din apartheidpolicy

gör din värld så trång

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090723




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-23 10:37



Bookmark and Share


  mare VIP
Det måste göra ont.....livet är tufft emellanåt..
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP