Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som när satt med en kopp kaffe såg på min altan och kände hur bra jag har det nu


VISST KAN JAG

Visst kan jag, skriva dom orden,
orden som kan bli till meningar
där meningarna blir betydelselösa
för alla utom för mig själv

Då låter jag bli att skriva och publicera,
så andra kan läsa, det är då jag skriver,
skriver det som bara jag kan och ska läsa

Det är många faktorer som gör att jag
ibland känner så här, nu har jag flyttat
en resa som varit både jobbig och rolig

Det jobbiga är när människor inte kan
eller vill förstå, att det är inte bara att
flytta, det för så mycket annat med sig
än att bara byta utsikt

Nu ska jag landa i mig själv, känna glädjen
och lugnet, veta att jag hittat hem, här
mår jag bra, bara jag slipper försvara mig
för det jag gör

Jag vet att jag kan klara mig själv, gör
det jag vill göra, ingen som bestämmer
över mig

Gissa om det är skönt, det är mer än
guld värt



anits 24 juli 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-24 15:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Gissa om det är skönt"

Jag kan sätta mig in i det därför att Du så väl dokumenterar.
2009-07-26

  Maria T
Må gott och ha det nu riktigt bra.
Nju u u t.
2009-07-25

  Lars Hedlin
En inre visdom här...Bra skrivet
2009-07-25

  Elaine.S VIP
Njut av det som ditt och av det som är du...du är värd det!!
2009-07-25

  aol
mycket klok livspoesi i ett rikt innehåll
2009-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Själv behöver jag lära mig att inte försvara mig. Angriparna blir ännu mer provocerade om man inte gör det. Och det njuter jag av. Att riktigt psyka ned dem. Passivt motstånd.
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP