Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst passage fångar in sommarljus

 

 

Tysta passager av sommarljus

drömmer i vida vindar

 

kärlekens handling

 

ger bort

mina drömmar

till

Dig

 

Öppnar hjärtat och ber

låt våra själar mötas

 

När höstens

glöd

genom ljumma syner fängslar

minnet av sommarens

 

varma vågor

 

Våra handlingar

befrias från

gårdagens rädslor.

 

Möten i nära vara

 

närvarons tröst

öppnar för livets

drömmar

förankrade i hjärtats

kamrar.

 

tyst passage viskar

....

....

NU

 




Fri vers av KristinaE
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-24 22:52



Bookmark and Share


  Maria T
Ljuvligt vacker poesi om
minnet av sommarens
varma vågor.
Sommarljus.
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE