Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SURA BÄR

jag ville så gärna dela

om du ville ta emot

jag ville så gärna spela

fast jag inte kan en not

det skulle betyda mycket

om du ville lyssna till

det där som jag har att dela

för att jag så gärna vill

det handlar om liv och längtan

det handlar om skratt och gråt

decennier av förväntan

och lånade fjädrars ståt

brasiliens dödsskvadroner

om andens och köttets strid

om rönnbär som mina fiender

i efterdyningens tid

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090724-25-26




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-26 09:39



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Vi rationaliserar, när vi förmodar vår begränsning. Men det finns en vemodig längtan i din dikt, som inte är rationell och inte tar några sakskäl. Den borde inte vara omöjlig.
2009-07-27

  mare VIP
Bra diktat......
2009-07-26

    prima donna
Fin, rytmisk delning
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP