Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BESÖKAREN

jag var inte med

när du jagades från stan

sådan var min sed

att jag stred mot ku klux klan

jag var inte där

när en lynchmobb, avundsgrön

skyldrade gevär

och förakt blev mödans lön

 

 

nu har vinden vänt

var är de och var är du?

ser vi vad som hänt?

det är andra tider nu

kåporna har bränts

slynglar vuxit upp till män

kättarbål som tänts

flammar aldrig mer igen

 

 

 

unnade dig då

blomstertiden som du fick

vi såg dagar gå

åren kom och åren gick

jag ser mycket mera

än två på skilda håll

vad är det jag ser?

ser en mans kamp

mot kontroll

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090727

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-27 17:45



Bookmark and Share


  Blodros
..den här har en berättelse, en stadighet,
Bra!
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP