Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort Smultris inspirerad poem.........


Gryning - genom Smultris inspiration




Natt älvor skyndar snart hem.

Gryning klättrar drömskt bakom horisonten.



Mörkret ännu beskyddar dem.

Den svarta ljus kameleonten.




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 887 gånger
Publicerad 2005-10-04 04:58



Bookmark and Share


  Smultris
Men ohhhhhhhh...

Jag blir så snurrigt lycklig....*Varm i själen*

Härligt skrivet...
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson