Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barn är underbara, barnbanr är en verklif gåva


ÄLSKADE BARN

Du kommmer springande emot mig

din röda klänning fladdrar i vinden

dina ljusa lockar kring ditt ansikte

dina armar om min hals

underbara lilla tös

till hösten börjar du i första klass

din syster i förskolan

tiden går så fort

ni växer och blir stora

men för mig är ni mina älskade barnbarn




Fri vers av anits VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-28 17:11



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så vackert skrivet om sina barnbarn, jag känner likadant.
Underbar berättelse och underbara berättelser Du skrivit
under tiden jag inte varit här på Poeter.se.

Men snart är allt som vanligt igen!

Kramar Ted
2009-08-03

  Maria T
Underbara, älskade
barnbarn
2009-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Ja, styvmorfar som jag är kan jag bara instämma.
2009-07-28

    sunnanvind
Underbar bild till en varm kärleksfull text!
2009-07-28

  aol
är själv morfar kunde inte formulerat mig bättre.
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP