Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart ska du gå, min älskade

Vart är du på väg
Kan du inte tala om det för mig eftersom jag vill veta det
Så att jag slipper gå här och oroa mig för som du vet så älskar jag ju dig
Håller dig så kär
Dig och ingen annan

Vart ska du gå, min älskade
Att jag är nyfiken måste du väl ändå förstå
Jag vill veta
Jag vill inte gå här i blindo
Så vart är du på väg
Tala om det nu så att jag vet
Så att jag vet att allt är lugnt och att du är i säkerhet
Och att du inte i smyg går och träffar på någon annan
Älskar ju dig

Vart ska du gå, min älskade ……

Ken Cassel
1/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-01 17:28



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så undrande vi är!
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel