Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SPRIDDA TANKAR

man kan arbeta

fast man inte är anställd

man kan skapa nåt

fast man inte är känd

är man arbetslös

kan man faktiskt bli utskälld

skapar man nånting

kan man bli underkänd

 

 

så roterar då

detta klot som vi bor på

och historia skrivs

brott och straff, krig och fred

vissa vandrar hemåt

med trasiga skor på

och vi hänger med

fast vår tid är ur led

 

 

ser med stolthet upp

mot vår korsmärkta fana

den som borgar för

allt vi åtnjuter här

vi kan aldrig någonsin

uppnå nirvana

men vi kan få möta

Guds kraft nu och här

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/8 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-06 19:11



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det här var inte bara spridda tankar, det var tänkvärda ord om en slags helhet!!
2009-08-08

  anits VIP
Mycket vackert, dom två sista
raderna säger mig mycket
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP