Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOLKET MOT LARZ GUSTAFSSON

folket mot larz gustafsson

gång på gång

som en rättegång

tar det aldrig slut nån gång?

allihop är still going strong

 

 

folket mot larz gustafsson

som new yorkborna mot king kong

alltid samma gamla sång

vem har lidit mest förfång?

ingen tar i mig ens med tång

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090807




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-07 22:32



Bookmark and Share


    Tea Alex
Sorgligt skrivet, om det är så du uppfattar det är det verkligen inte trevligt. Jag hejjar på dig! Det ska du veta!
2009-08-09

  anits VIP
Mycket sorgligt och vemogigt att läsa,
den Larz Gustafsson jag mötte, fick
jag enmycket bra och fin bild av, det
var mycket trevligt att träffa dig
2009-08-08

  Redeemer
Det är ju så det är i ett samhälle där man sticker lite utanför mallen. Ner med Janetlagen!
Jag gillar människor som inte bara flyter med!
2009-08-08

  Elaine.S VIP
Sorgligt att läsa.
2009-08-08

  Yrre VIP
Men..jag har aldrig begangnat mig av tång hörrdu, din himlapoet
skriver bättre än massor jag vet!
2009-08-08

  Mats Henricson
Jag blir Djupt Beklämd , min vän, detta är ett Lömskt Utfall mot Dej av Människor som, antingen, inte förstått någonting eller så inte VILL förstå......
2009-08-07

  Marjavaara
Otäck text men på nått sett så berättar texten att du är en gammal punker och det är bara posetivt..

Mer Larz i människor och då är jag hundra procentigt ärlig
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP