Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LEENDE ÖVER AXELN

ett leende över axeln

så barnen inte skulle se

det sade: "visst är jag vacker...

och jag är medveten om det..."

så långt från det nordiskt kalla

och istidsmentalitet

med stolthet och lekfullt kynne

och ändå med ödmjukhet

 

 

ett leende över axeln

och dessa bländvita tänders rad

en ebenholtshy så vacker

den slår knockout på hela vår stad

kunde jag googla fram dig

så skulle jag kunna ta kontakt

leendet över axeln

ska aldrig förlora sin makt!

 

 


LARZ GUSTAFSSON    090808




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-08 17:26



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh så bra skrivet, om längtan och åtrå. Så tolkar jag det iaf, fint skrivet verkligen. :)
2009-08-09

  Suzy med punkterna
Ödmjuk stolthet är vackert!
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP