Foto: Micke Rosquist (1981). Musik: Larz Gustafsson (2009)." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Micke Rosquist (1981). Musik: Larz Gustafsson (2009).


MED HJÄLP AV MUSIKEN

med hjälp av musiken

skulle vi resa bakåt i tiden

och du blev publiken

med hjälp av musiken

skulle jag förevisa dig skatter

och bortglömda riken

och jag skulle öppna

mitt hjärta för dig så

att du kunde höra

de sånger det spelar

då skulle du färdas

tillsammans med mig

på en underbar resa

där vi bara delar

folk protesterar

stålblickars språk

talar upplopp och bråk

men vi insisterar

gränser är satta av dessa

trångsynta, inskränkta

som är så grådaskigt matta

med hjälp av musiken

höjer vi oss över tidningarna

och den beska kritiken

med hjälp av musiken

kan du och jag bli lotsade in

uti romantiken

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090810




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-10 11:42



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Musik, känsla och fördom!!
och texten som en bro.
2009-08-11

  Suzy med punkterna
Musik, musiken rinner som blodet i mina vener
2009-08-10

  Marjavaara
Denna dikt gjord av en Stor gävle legend inom punken får mig att vilja ha denna dikt.
En stor tacksamhet att du publicerar denna och låter oss få uppleva dem här orden..

Det enda jag kan göra är att bokmärka..

Den här lyckades du bra med Larz
2009-08-10

  Måna N. Berger
Musikens kraft är stark, vägen till bortglömda riken kan den öppna..
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP