Foto: Micke Rosquist (1981). Musik: Larz Gustafsson (2009)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Micke Rosquist (1981). Musik: Larz Gustafsson (2009)


REMINI-SENSE

ekot ligger kvar

i min fantasi

den som spar han har

fast allt är förbi

som ett distunt flor

för min inre syn

där små rävar bor

svävar det mot skyn

 

 

ekot dröjer kvar

därför att jag vill

hänger i min bar

många veckor till

det är stängningsdags

bartendern ska gå

skruvar på till max

sitter kvar ändå

 

 

längtan är en lång

obesvarad kyss

ekot är en sång

som jag hörde nyss

denna dröm var dömd

innan den blev drömd

om man blir berömd

blir man inte glömd

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090810




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-10 13:16



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Korthugget. Associationsstudsande. Skapar bilder (som jag personligen dessutom känner igen).
-
Du menar flor, inte floir, va? Brukar själv slå dubbelt mellan o och i (eller tvärtom).
2009-08-10

  Mats Henricson
Välformulerat och elegant, din sedvanliga stil, väl värd att studera och ta lärdom av....
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP