Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BEVISMATERIAL

jag samlar bevismaterial

som slutgiltigt ska slå fast

att jag faktiskt är helt normal

trots allt som lagts mig till last

det blir en fantastisk final

med EN triumfator på topp

en färgsprakande karneval

till den står min håg, mitt hopp

 

 

jag samlar bevismaterial

som  frikänner mig totalt

trots varje fadäs och skandal

profant såväl som sakralt

en ny nådig lunta läggs ut

till allmän beskådan en dag

allt finns svart på vitt utan prut

ett hån mot er oskrivna lag

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090810




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-10 20:44



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Nog kunde man längta efter en sådan upprättelse, ibland. Men.. tyvärr tror jag vi får godkänna oss själva, sådana vi är, med trasor och sår efter livets slitage.
2009-08-10

  Suzy med punkterna
Svart på vitt hjälper inte alltid för alla tror inte på det skrivna.
2009-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ingen som helst ironi i detta.
2009-08-10

  Spir@
Ironisk o kul! =)
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP