Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MORSE DAYAN

jag har mitt eget

morsealfabete

jag har min egen

kamp mot mitt samvete

jag signalerar

vem kan tyda koden?

måhända någon

skarpsynt kan förstå den

 

 

jag lägger mig

så nära som jag vågar

och skriver sånt

som tidningarna sågar

experiment

med kittling och med spänning

som en man sade:

"det sker en förbränning!"

 

 

som mördaren

som lämnar spår i natten

gröten är het

och runt den tassar katten

avsiktligt lämnas

ledtrådar och avtryck

det är en känsla

som vill ta sig uttryck

 

 

LARZ GUSTAFSSON  090811

 

 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 10:48



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det är en förnimmelse jag ofta haft när jag läst dina dikter.
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP