Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan inte bestämma mig, är den vacker eller sorglig? eller helt enkelt bara ärlig


Det vackra ur ingenting

Du ska se på det du har, inte på det du kunde få




Men... om jag inte har något?




Tomheten är vacker, den behåller du alltid




Fri vers av någon där ute
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-14 18:33



Bookmark and Share


  peter markurth
kanon
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

någon där ute