Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


AVSMAK

jag ser på min omvärld med avsmak

och den ser med avsmak på mig

det här kan vi aldrig få bukt med

det kan aldrig bli helt ok

vi ser på varandra med avsmak

och undviker gärna kontakt

betraktar varandra som avskrap

och tävlar om vem som har makt

vi klyver i kategorier

och vi sorterar i fack

formerar oss i kotterier

ibland går vi till attack

så pågår då minivärldskrigen

på varje gata i stan

om någon är på krigsstigen

så är han väl knappast human

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090515




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-15 21:04



Bookmark and Share


    Tea Alex
Besvärlig innebörd av denna text känner jag, som intensiv och letande. Jag anar en djup sorg bakom ödet. Ödet som styr texten.
2009-08-15

  Yrre VIP
Då anser jag mej vara en männiksa, precis som du.
Även om du äger orden mycket bättre än jag.
Applåder!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP