Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att jag inte är någon duktig poet, men det är skönt att skriva ändå =)


Framtid

Målmedveten
Drömmare
Lycko sökare
Konstig
Dum
Naiv.

Det finns många ord för det jag tror jag är
eller åtminstone hoppas jag att jag tror att jag är det.

Att tro på sig själv är viktigt, när man vill nå sina mål.
Att tro på dig är även viktigare.

Mycket har jag fått höra, en del har jag fått se.
Men av det jag fått lära så vet jag alltid att du finns me.

Låt mig veta.
Veta att kortet jag bygger på kommer hålla
Veta att det jag vill göra är det du vill med mig
Veta att jag inte behöver bry mig om att få tjej.
För jag har ju alltid dig.

Du har alltid varit med och jag går i tron om att du alltid kommer vara med.
Oavsett vad så,

Dig, älskar jag Gud.




Fri vers av Tomas Alexander
Läst 507 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-17 14:12



Bookmark and Share


  Diana,V
Det finns ingen jävla gud. Tro på det du förstår istället för att förstå det du tror på.
2009-10-22

  mare VIP
Det är en trygg grund att stå på......oavsett, bryr sig Gud om den som uppriktigt söker Honom. Applåderar, och visst är du en bra poet :))
2009-08-19

  Grubbelmia
Du skriver:

"Låt mig veta.
Veta att kortet jag bygger på kommer hålla"

Det vet man aldrig om det gör... men om korthuset rasar, kan man alltid börja om - ny giv.

Tack och kram.
/Grubbelmia
2009-08-17

  Bibbi VIP
"Äger jag Dig i himlen önskar jag ingenting på jorden" Psalt.73:25

Mitt favoritord liksom:

"Men söken först Guds rike och hans rättfärdighet, så skall allt detta därjämte tillfalla eder." Matt. 6:33

Bokmärke.
2009-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte tjäna två herrar samtidigt.
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Alexander
Tomas Alexander