Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN VÄG

 

fortsätt att gå
din egen väg
låt inte andra
bestämma
tänk innan du tar
nästa steg
var den du är
därhemma
låt ingen
transformera dig
kämpa för originalet
låt ingen dirigera dig
då blir det bara galet

vackert av dig
att stå för din stil
modigt att trotsa
trender
här lever vi
i ett av de mest
likriktade av länder
ärlig och stolt
men ödmjuk ändå
möter du så publiken
lyssna till hjärtats röst
unge vän
och inte till kritiken

LARZ GUSTAFSSON   090817

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-17 14:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåder !! Sparas.....
2009-08-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar kraftfull och vägledande!!/B
2009-08-17

  Måna N. Berger
Visdomsord!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP