Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LEKANDE LIV

det lekfulla krossas med granitblock

och ansiktsuttrycken är betong

allt det som man inte kontrollerar

ska snabbt tvingas in i något prång

mitt huvud är smort med glädjens olja

min lek är en såpbubblekaskad

jag öppnar min famn och tar emot dig

bereder mig på en eskapad

när nåden får råda kan jag kramas

och plötsligt får hela världen rum

man blir inte passiv och förlamad

av tron på Guds evangelium

nu öppnar sig världshaven framför oss

och all sydlig vind som dröjer kvar

har fyllt våra segel och Du för oss

mot åren av lycka som vi har

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090819




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-19 13:31



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet.....
2009-08-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Det här skulle kunna vara en vacker psalm..underbart fin!!/B
2009-08-19

  anits VIP
Så vackert
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP