Till en god vän från en övertygad köttätare. Med värme och kärlek trots åsiktsskillnader." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till en god vän från en övertygad köttätare. Med värme och kärlek trots åsiktsskillnader.


TINDRANDE ENTUSIAST

 

hon äter ingenting som har ögon
hon är en tindrande entusiast
hon kör med icke djurtestat smink och
hon står så stark och orubbligt fast
vi måste spara, lägga om livsstil
man ska befrias från varje last
hon sprakar grönt bland betongen och stålet
hon är en tindrande entusiast
om du är skeptisk till det hon säger
så blir du övertalad med hast
för hon är inte som andra tjejer
hon är en tindrande entusiast
ett energniknippe på sjutton bast
hon är en tindrande entusiast

LARZ GUSTAFSSON  090820




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-20 17:30



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Så länge det finns entusiaster finns det hopp.. :)
2009-08-20

  anits VIP
Underbara rader
2009-08-20

  mare VIP
Härligt med människor som är entusiastiska !
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP