I dag tvingades några av oss som är arbetslösa delta i ännu ett seminarium om positivt tänkande. Ett budskap för de starka. Som hämtat från Tredje Riket. Avskyvärt! New Age riktar sig till übermensch." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I dag tvingades några av oss som är arbetslösa delta i ännu ett seminarium om positivt tänkande. Ett budskap för de starka. Som hämtat från Tredje Riket. Avskyvärt! New Age riktar sig till übermensch.


MÅL OCH SYFTE

jag vet inte vad jag vill

viljan räcker inte till

de viljestarka når sitt mål

för de har vilja gjord av stål

 

 

men jag är danad

övermåttan underbart

jag speglar mig i Ordet

allt blir uppenbart

det finns en plan

som Skaparen har skräddarsytt

det första steget

heter att bli född på nytt

 

 

 

den stav mose fått av Gud

blev kastad på Herrens bud

när den plockats upp igen

den tillhörde Skaparen

om din stav får bli Guds stav

så kan den få dela hav

 

 

det korn blir ett ensamt frö

som inte i jord får dö

den nollställdes roll år noll

iscensätts från annat håll

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090827




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-27 18:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Den här säger mycket,tar
den till mig, fint foto på dina
föräldrar
2009-08-29

  mare VIP
Danad helt unik, och med Gud vid rodret seglar man trygg....
2009-08-28

  Mats Henricson
Lustigt att undertecknad inte har blivit kallad till ett dylikt spektakel , kanske de vet vem jag är och vad jag står för, de törs väl inte enrollera en Reinfeldtshatare !
2009-08-27

    Ken Cassel
Ja, det tror jag det
Bra flyt i den här Larza

Mvh

Ken
2009-08-27

  Larz Gustafsson VIP
På bilden ser du mina föräldrar.
Jag är tacksam till dem liksom till min himmelske Fader.
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP