Rekommenderar för övrigt varmt Strix Q:s eminenta album "Capitol City" från 1980. Kanonplatta med Ugglas gamla kompband fast utan Magnus." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rekommenderar för övrigt varmt Strix Q:s eminenta album "Capitol City" från 1980. Kanonplatta med Ugglas gamla kompband fast utan Magnus.


SÅ BESVIKEN

minns du "så besviken" med strix q?

det är den jag tänker på just nu

tyngd av smärta ser jag sanningen:

ingenting kan bli som förr igen

längtan efter vänskap var så stor

längtan fick bli handlingarnas mor

allt rann ut i sanden

allt blev kort

den uträckta handen

drogs snart bort

så jag undrar

ge mig nu besked

är jag nån man inte umgås med?

ensam vid min koleld

kratsar glöd

strunta i mig då

se mig som död

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090827-28




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-28 10:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Känner dina känslor när jag läser,
du förmedlar dom så innerligtbra
2009-08-29

  Elaine.S VIP
Du är så bra på att beskriva känslor, Här värker de med en svärta som känns..
2009-08-29

  Måna N. Berger
Tillbaka går det aldrig.. Din saknad och besvikelse känns.
2009-08-28

  Teresia Ridell
Nej ingenting blir som förut. Men det vi fokuserar på växer.. alla stunder/tider..gömmer små guldkorn (ibland svårfunna).
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP