Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÖDERIFRÅN

det ljusnar söderifrån

fredag igen

det känns som jag tappat bort

varenda vän

när själva snaran dras åt

som du klev i

minns du med sorg hur det var

att vara fri

det skymmer över vår jord

timmen är sen

vad dukar man för slags bord

hos frälsningsarmén?

var hämtar människor sin

inspiration?

bara 17 år kvar till folkpension

det snackas massor av strunt

nonsens och trams

ligger man lågt är det lätt

att hålla sams

jag skriver när det känns svårt

och hemskt utanför

och skriver jag nånting på stan

kommer jämt nån och stör

noterar hur jag bryts ner

av allt det som sker

allt roligt händer i

nåt annat kvarter

så jag förkortar min livslängd

med några år

och ingen bryr sig om

hur jag egentligen mår

 

 

LARZ GUSTAFSSON     090828




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-28 19:16



Bookmark and Share


  mare VIP
Tyvärr är det så , många bryr sig inte......är upptagna med sig själva, och ensamheten är utbredd...
2009-08-29

  Elaine.S VIP
en kännbar betraktelse och ensamma känslor
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP