Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SORGSEN

jag blir bara sorgsen

när jag ser ungdom dra förbi

minns när det var vi...

jag blir distraherad när jag ber

någonting är fel

jag är inte hel

kluvenhet

som identitet

all villighet

måste bli konkret

en ikonoklast sitter fast

surrad som straff

vid en skutas mast

ensamheten känns

som ett hån

vad ska hända sen?

var är a-planen?

jag behöver en injektion

av variation

så kom tvärs över mon!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090828

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-28 19:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Känner sorgen och vemoden i dina ord
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP