Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svars info: Du kan svara i kommentars fältet nedan.


En Bön


Du Gud jag har en eller några frågor, men ta den inte personligt.


Om du skapade vår planet och livet på den samma,
har du då inget ansvar om "konstruktionsfel" skulle uppstå?
Borde inte du stå till svars för din design, stå till svars
om livet som DU skapade skadar planeten Du skapade?

Om jag byggde en skyskrapa som sedan rasade på grund
av att dom olika komponenterna som skrapan bestod i
inte strävade åt samma håll (skapade sprick bildningar)
så skulle jag få stå till svars för det konstruktionsfel
som jag åstadkommit.
För att sedan gå tillbaka till ritbordet och börja om,
om jag inte blev ersatt av en annan "Gud".

Fick vi ingen garanti? skapade du jorden svart?
är vi bara en hobby? har du glömt bort oss
i någon skrivbordslåda? finns det ingen skapelsenämd
vi kan vända oss till?

.PS. Hörde att svenska kyrkan startat upp en sms tjänst
där man kan skicka böner direkt till dej, har du verkligen
en mobil? .DS.

Amen!




Övriga genrer av Muppin
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-29 20:21



Bookmark and Share


  Malin Hy
Skillnaden mellan oss och skyskrapor är (väldigt stor, men framförallt) att vi har en fri vilja, medan en skyskrapa inte har så mycket vilja alls.

Är det där om sms-tjänsten sant? Vad fruktansvärt konstigt isåfall.
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Muppin
Muppin