Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. är egentligen redan mitt!


Allt Som Jag Vill Ha

Mina tankar
på din tunga
allt som jag vill ha
är egentligen redan mitt

av miljarder blommor
plockade jag rätt
och med en enda blick

förstår vi


Det kan vara så enkelt
men ändå så svårt
du håller mig nära
jag håller dig hårt

Viljorna slås samman
två hjärtan
en flamma


två leenden på plats

i en underbar sats






Fri vers av Bernhardina
Läst 522 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-30 17:48



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Men åhhhh, vilken PÄRLA till text!!!! ÄLSKAR denna:-))) Kanonfint poetat - massa applåder!
2009-09-03

  Drömkram
Jättevackert!
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen