Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PER KORRESPONDENS

man gav mig aldrig

nån chans

så jag tvingas markera

distans

lever livet

per korrespondens

 

 

jag tar farväl går min väg

ingen som hör mina steg

vem bär om olycka bud

när jag går bort från min Gud?

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090830-31




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-31 10:46



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Rejält utsatta och ända in i själen trötta ord. En tung slutrad.
2009-08-31

  anits VIP
Mycket vemodigt och sorgligt
2009-08-31

  Måna N. Berger
Ödslig sång från utmarkerna, ensamvarg! Stor smärta
2009-08-31

  mare VIP
Sorgens rader.....
2009-08-31

  Junitvillingen
Upplever en sorg och ensamhet i texten...som om du ( eller diktjaget i alla fall ) inte tror dig vara sedd...men det är du...och det finns alltid någon som bryr sig.
2009-08-31

  kath
...en ledsam känsla ... sensommarens vemod där också ...
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP