Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN ANNAN VILJASÅNG

en del av mig skriker: "förändring!"

en annan ropar: "stopp!"

motstridiga viljor

i en och samma kropp

en del har en börda att bära

men jag har två

ibland vet jag inte åt vilket

håll jag ska gå

 

 

en tvehågens kan inte vänta sig

att få någonting

han saknar karaktärsfastheten

när allt kommer omkring

och ostadig på alla vägar

drar sådana runt

det där som verkade så lovande

håller så tunt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090901




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-01 10:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Verkligen....bra..
2009-09-02

  Suzy med punkterna
Beskrivande ärligt, gillas!
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP