Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kommit under dagen


TELEFONSIGNAL

Telefonen har varit tyst, ja nästan död,
hela dagen,

UTOM

Dessa telefonförsäljare, som aldrig tröttnar
jag svarar inte, har lärt mig deras nummer
nu, men dom irriterar mig , mycket

Den telefonsignal jag hört idag, är den Du
sänt ner till mig

Du tröttnar aldrig att lyssna till mig, det händer
när jag varit borta från Dig

Så har Du sökt mig, ropat på mig, tänk Du
tröttnar aldrig, att söka mig, var jag än är
vad jag än gör

Jag kan inte ha en bättre vän, än den Du
är, när allt känns svårt, jag har många
frågor, många undringar

Då finns Du där, i din bok står allt att läsa,
det som jag behöver, när jag känner mig
orkeslös och vilsen

Jag har en vän, och Han är den störste, den
som står stadigt vid min sida, lyfter mig när jag
är på väg att falla

Tack för att Du finns inom mig, att du ser till
mig, håller ordning på mig, när det inom är
tomt tyst och mörkt


anits 2 september 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-02 23:13



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Dessa telefonförsäljare, som ringer, trots att man har NIX. Jag svarar aldrig, jag kollar på Eniro de telefonnummer som jag inte har sett tidigare, och då brukar det stå om de kommer från telefonförsäljare.

Underbar också i tacksamhet och ödmjukhet till den störste ...

Det största utav allt, det största utav allt
är att Gud under allt har mig kär
Det största utav allt, det största utav allt
Är att Gud under allt har mig kär

(G. Beverly Shea - Dan Hallberg ....
2009-09-16

  Michaela Dutius
Han lever i oss- och vi i Honom.
Det är större än ord kan säga.
2009-09-06

  Bibbi VIP
Helt underbara ord.
Applåd!
2009-09-04

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2009-09-03

  Larz Gustafsson VIP
Ja, försäljarna är ett gissel.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP