Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vemodet får mig att minnas


DU FÖRSVANN

Jag såg dig försvinna, hur du tunnade ur
till slut fanns nästan ingenting kvar av dig

Så försvann du ur mitt liv, det kändes som
du aldrig funnits där, det rådde en stillhet, ett lugn

Ett ljus så starkt och klart, lyste upp rummet
hur länge, det minns jag inte, en sekund, en
minut, eller längre, det var en magisk stund

Det var ledsamt och sorgligt, att se dig försvinna
men ändå så vackert, jag är idag glad och tacksam
att jag fick vara med

Se, när oron och ångesten, förvandlades till
lugn och frid i ditt sista andetag


anits 7 september 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-07 22:31



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Och en underbar bild ......
2009-09-16

  Eaglemountains VIP
..... ändå så vackert .....i ledsamheten och sorgligheten ....
2009-09-16

  Bibbi VIP
Ljuvlig beskrivning.
2009-09-09

    Ken Cassel
Vackert, min vän

Kram

Ken
2009-09-08

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

En vacker och gripande text tycker jag. Hälsar vännen Fredrik
2009-09-08

  Larz Gustafsson VIP
I ljust minne bevarad.
2009-09-08

  tom boreland
sånt här så svårt men du har tagit
fram det fina
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP