Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
plötsligt har jag mycket plats, då börjar jag samla på hög


PAPPERSHÖGEN

den ligger på pallen bredvid mig

pappershögen

den som jag borde gå igenom, kolla
ordentligt vad som finns där

men innerst inne vet jag vad som
ligger där på pallen och irriterar mig

tidigare när jag inte hade så stor plats
att förvara alla papper, satte jag in
papperen direkt, när kollat vad det
var

om det var en räkning, la jag in den till
betalning direkt

nu lägger jag allt på pallen bredvid mig
tänker, jag gör det sen, men nu måste
jag nog gå igenom den

sätta allt på sin plats, har jag blivit lat
eller blev det för mycket i mitt huvud

nu när jag har ett litet rum, att ha min
dator, mina pärmar med mina dikter
pärmen med räkningar

nu måste jag gå igenom den

pappershögen

hög tid att få ordning i min lilla

skrivarlya

jag kanske gör det idag, eller
i morgon

Orsa kompani lovar inget bestämt


anits 9 september 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-09 13:30



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jag gör likadant, trots att jag en gång var väldigt noga med att sätta in i pärmar, nu blir det varannan månad ungefär ....

Applåd!!
2009-09-16

  Mr Lindemann VIP
Jag hatar papper!
Undrar hur det skulle vara för mig att skriva på en skrivmaskin
där det finn papper på

skulle nog inte gå
2009-09-12

    sajo
Ja du detta känns verkligen igenkännande precis som det skulle varit jag.

En bra vardaglig text. Applåder för bra skrivet.
2009-09-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag är väldigt noga med pappren, men jag låg ju på Forsa kompani...
2009-09-09

  Bibbi VIP
Å, vad jag känner igen situationen.
Applåd.
2009-09-09

    Maria Malm
Hög igenkänningsfaktor. De där pappren, som är lite halvviktiga-kanske-blir ofta liggande tills de är helt inaktuella.
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP