Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom till mig när det började närma sig natt


LIVETS RESA

Livet blir oss givet, vi lär oss gå, läsa, skriva
vi formas till dom människor vi en gång blir

Den väg vi börjar vandra, kan synas lång
den vägen blir så småningom, vad vi själva
gör den till

Så mycket händer oss på livets resa, både
glädje och sorger kantar den

Vilken väg vi väljer, det är upp till var och en av
oss, den vägen börjar och slutar i våra hjärtan


anits 17 september 2009







Fri vers av anits VIP
Läst 1204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-17 23:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja den stund vi vandrar här ser olika ut och har väl ändå för oss alla sitt mått av sorg och även av glädje- din text andas den där fina eftertänksamheten som gör tankarna meningsfulla
2009-09-18

  poetryGirl
fint skrivet
2009-09-18

    sajo
Du har så rätt och orden livets resa gillar jag så heter min nya bok som jag håller på att skriva på och orden bara rinner ur mig precis som ett vattenfall.
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP