Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SLOCKNAD STJÄRNA UNDER STJÄRNORNA

ser stjärnorna i kväll

det var längesen sist

jag tänker på all dyrbar

tid jag mist

jag tänker på mitt liv

och hur allt gått snett

på att jag inte har

ett enda rätt

 

 

 

 

jag kommer nog att bli

en ensam man

som ser tillbaks på livet

som försvann

so surabaya johnny

take my hand

and take me all the way

to garage land

 

 

 

 

en sån som jag kan ingen

leva med

det blir en värld i krig

av en värld i fred

så kyss mig dödligt tills

jag smäller av

och dumpa sen min kropp

i ålands hav

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090919




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-19 20:37



Bookmark and Share


    Tea Alex
Sorglig. Känns som mkt längtan i den här.
2009-09-20

  Måna N. Berger
En ohygglig, fasansfull, självförbrännande längtan.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP