Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag bara undrar har människor slutat tänka själva i vår datoriserade värld


JAG BARA UNDRAR

vid en flytt är det inte bara att anmäla
adressändring, den är inte gratis

försöka komma ihåg, att anmäla den nya
adressen till alla, det är inte lätt, när så
mycket snurrar i huvudet när man håller
och flyttar

telefonen fungerade direkt, i min nya bostad,
bredbandet kopplades till fel lägenhet, det
strulade till det en hel del, men rättades till
ganska snabbt

min e-post adress, den kom jag inte åt på
en hel månad, trots att gjorde precis rätt
till slut erkände telia, att det var dom som
gjort fel

jag hann skaffa en ny adress innan allt ordnade
sig och jag fick en ursäkt från telia, det hade
jag inte förväntat mig

det värsta av allt, det är elbolaget som inte
fattat, att jag har flyttat, trots att jag betalat
avgiften till dom på min nya adress

så kom det en faktura idag igen, jag ser adressen
det är min gamla, jag öppnar, läser, fakturan är
skickad till min gamla adress, men avgiften gäller
där jag bor nu

jag ringde förra veckan och sa till, att fakturorna
ska sändas till adressen där jag nu bor, så när
sex månader gått och adressändringen tar slut
vad händer då om jag inte får fakturna

det var vad jag sa, när jag ringde igen idag, och
påpekade felet, svaret jag fick, det löd, det var en
bra fråga

så jag undrar, måste jag åka dit själv, till deras
kontor, som dom har någonstans i Dalarna, sticka
min adressändring under ögonen på den som har
till uppgift att handlägga dessa ärenden, för folk
flyttar ju varje dag

jag bara undrar hur kan någon ha en sådan , som
att handlägga flyttärenden, när dom inte förstår, att
fakturorna ska skickas till den nya adressen


anits 21 augusti 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-21 11:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det är ju för bedrövligt det Du råkat ut för...på gränsen till skandal.
2009-09-21

  aol
jaa så besynnerligt vet bara att det blir bra för dej
2009-09-21

  Larz Gustafsson VIP
"Jag bara undrar", som Ted sjöng.

Ja, alltsammans verkar minst sagt besynnerligt.
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP