" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Saknaden...

 

 

Livets stora längtan,

 

i saknaden

bor

vårt du och jag

vårt oss

 

 

 

VÄNNER

!

?

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-24 00:04



Bookmark and Share


  Maria T
I denna lilla dikt känner
jag mig hemma med min
saknad och min längtan
2009-09-25

  Yrre VIP
Mycket vin, gillar "vårt oss"
Ger en tydlig bild av samhörighet i en fråga.
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE