Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid som passerat

 

 

Genom saknaden vävs kärlekens värme

med silkestråd

 

stark

 

i minnets väv

speglas morgonens rodnad

kroppens extas fångas

 

i solen

strålar

 

Lidelsens vind sveper genom minnets tyll

tyg berör nakna kroppar

hud glöder av händers närhet

 

nu i drömmar

från tid som

passerat

 

kroppar minns

celler andas

 

änglars vingar

beskyddar

¤

 




Fri vers av KristinaE
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-24 00:53



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra text att börja hoppas på livet till igen
att andas in vokalerna
bita i ett substantiv
bli passiv med verbet
skölja ned ett adjektiv med ett Rhenvin (Reisling)
2009-09-25

  Maria T
Grattis.
Minnen som passerar, starkt,
i drömmar.
Kroppen minns
2009-09-25

    Roland Johansson
Vilken fantastisk text, jag gillar den verkligen! De korta, enstaka orden här och var gör att texten känns så "luftig" på nåt sätt.
2009-09-25

    Ken Cassel
Vackert

Kram

Ken
2009-09-24

  Mats Henricson
Du spinner en "väv" av Underbara Ord som går rakt in i Hjärtroten ! Bokmärker !!!
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE