Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090906 - bara kladd...


Untitled

är inne i en svacka just nu
mycket tankar, lite Gud
och när man faktiskt försöker
blir det inte mycket Gud ändå

var är Du? inte här?
borta, långt, långt borta
någonstans dit jag inte når
bortom tankar, känslor, drömmar

där i verkligheten
den jag inte verkar kunna nå
där finns Du, tror jag
kan Du visa mig vägen?




Övriga genrer av Blebb
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-25 23:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en skön travandes skrivelse, tankeskrivelse, med fundersam ändelse. Vart är du?
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb