Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett monster

Jag är ett monster
Ett monster
Ett monster
Ett grönt monster
Men iallafall
Ett monster




Fri vers av Philosophum
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var gullig i sin strävan att visa tänderna.
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum