Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LOTTA

Gud lade läkedom

i skapelsens skönhet

ögat får vila vid dess

fägring och glans

Gud lade rikedom

i färgernas glädje

variation hos varje

enskild nyans

lotta, min vän

vem gav dig

vackra blå ögon?

vem mejslar ut

så fascinerande drag?

ditt vackert röda hår

vem gav dig det, lotta?

önskar att du

får möta Honom i dag!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091001




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-01 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP