Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har också en längtan


MINA DRÖMMAR

något så enkelt , som att sitta vid en brasa
njuta av björkveden som värmer så gott

dra gungstolen närmare eldstaden
tända ett ljus, bara sitta och vara

något så fint, som att gå efter stigen
känna en hand i min, se in i varandras
ögon känna djupet och närheten

vet du att jag väntar och längtar efter
dig,men rädslan, att mina drömmar bara
är drömmar får mig att känna ångest och
vanmakt



anits 1 oktober 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-01 22:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En stark önskan når alltid sitt mål säger den heliga skrift fast med lite andra ord.
Tack för att Du delger oss detta! Jag håller tummarna.
Applåd!
2009-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Upplever samma sak.
2009-10-02

    ej medlem längre
Fint skrivet, hoppas du en dag finner honom....
2009-10-02

  Fånga dagen
första steget till kärleken är längtan

kram Anna-Karin
2009-10-02

  poetryGirl
vackert med din längtan
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP