Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KONTRO-VERS

äppelkindade klyschor om fred

är inte min kopp té

så om någon diktar om sånt

blir jag enbart blasé

högstämt tjafs om ikoner och sånt

är det värsta jag vet

sådant hamnar snabbt i konflikt

med min identitet

 

 

jag vill läsa om uppror

och om revolution

rebeller som skriver

om sin situation

jag vill lyssna på pistols

jag vill lyssna på clash

jag vill ha kollisionskurs

jag vill ha kontro-vers

 

 

 

flåshurtiga appeller om allt

vi "måste" ändra på

innehåller inget av vikt

stimulerar ej mina grå

tjat om hälsokost och om miljö

samt annat förmynderi

tråkar ut mig så att jag vill dö

så jag får känna mig fri

 

 

jag vill läsa...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/10 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 22:44



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Slå dig lös i höstluftens höga ljus, var fri!
2009-10-03

    Tea Alex
Ja läsa är underbart...
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP