Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGA KYSSAR UNDER GATLYKTOR

inga kyssar under gatlyktor

ingen längtan efter nya brev

nu är porten stängd och tillbommad

men det bor en galning i mitt skrev

såg tre nattfjärilar i en uppgång

vilken fest vi hade kunnat ha!

triss i scandal beauties

fredagsfeber

vilda tankar

inte alls så bra

stövelklackar smattrar

läppstiftsfnitter

parfymerade oktoberkväll

åker hemåt - jag ska

bli maskinklippt

skönt att jag får vara

speciell

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  2/10 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-02 22:49



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Håller med föregående kommentarer, de här smattrar rejält!!
2009-10-04

  Måna N. Berger
Drömmarna kontra verkligheten, parfymdoften svävar kvar över texten när smattret från klackarna avlägsnar sig i oktobers dimmiga skymning.
2009-10-03

    Tea Alex
Levande och härligt skrivet!!!
2009-10-03

  Marjavaara
Detta ska du få beröm för.

Klockren dikt.. Gillar varenda mening..

Kanon
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP