Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frieritji



Så var det malajen från Tveta
försökte förföra lottan Greta
men neeej; hon mena
ska jag ha nån mellan bena
må han va överste minst skaruveta!!




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 487 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-10-03 08:58



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Men så mönstrade in en malaj ifrån Kreta
med en grunka som bågna och peka och spreta
i riktning zenith
och Greta sa: "Enigt
lottabeslut: Som överste räknas malaj ifrån Kreta."
2010-04-05

  Carola Zettergren
:):)hehe.. nä, någon ordning får det ju faktiskt vara!!!
2009-10-23

  Eva Langrath VIP
Ett gott gapskratt fick jag mig efter en trött arbetsdag. Tack Tack
2009-10-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
Jaha så skulle man gå lägga sig i lugn och ro och läste en Bodilmeny
i sista stund
och ingen lugn och ingen ro då magen börja hoppa gurgel och rund.
Ja nog är det skillnad på folk och fä och skönt att kvinns inte är dumma.
Tack för en underbar limerick och medföljande skratt.
2009-10-04

  © anakreon VIP
Äsch, de e bara en gradskillnad, ju!
Calle
2009-10-04

  Miss Mod
Verkligen Bodiltji, härligt!!
2009-10-04

    Maria Malm
Så kan det gå med frieri, tack för denna! Ler..
2009-10-04

  Michaela Dutius
ja kan man välja så....eller hur!
2009-10-04

  Lilla My* VIP
:)) Bodil är bara bäst på tokerifrieritji! Så det så!!
2009-10-03

  walborg
Hur kul som helst!!!! Tack!
2009-10-03

  åkarn
Stackars malaj som fick stå där med fanan på svaj
översten kanske hade flaggan på halv stång.
kul limerick.
2009-10-03

    leelee
Skrattade gott. Tänk om man hade varit lika finsmakad själv. ;-)
2009-10-03

  aol
här svingar du pennan med knorr
halvt om halvt lite porr
alla skrattar utom malaien,

tack Bodil för dagens första gapskratt aol.
2009-10-03

  Erik L
Haha, som alltid fyndigt när något kommer från din penna :)!
2009-10-03

  Njord
hihi!
2009-10-03

  papessa
det bästa är gott nog ....
2009-10-03

  Monika A Mirsch VIP
Det där borde en nog ha tänkt på, på den tiden det begav sig. En djuplodande lektion i frieri gav du mig, tack till dig!
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg