"Jag är insnöad på östfronten..." (the Stranglers)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag är insnöad på östfronten..." (the Stranglers)


FROSTSKADAD

frost på buskens blad

is på dikets vatten

dödens serenad

har ljudit hela natten

ett begravningståg

drog genom september

värsta biten kvar

november och december

 

 

vad gör du i dag?

målar eller skriver?

ner på stan drar jag

går omkring och driver

korta kjolar än

envisa små stumpor

kölden nyper hårt

i små runda rumpor

 

 

ville att jag var

på en sydlig breddgrad

tvingas stanna kvar

i en kall och rädd stad

en sån färglös dag!

jag har ingen pensel

jag har bara sorg

i min tunga rensel

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/10 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-03 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP