Marilyn Manson LJUGER och skall brinna i helvetet." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Marilyn Manson LJUGER och skall brinna i helvetet.


TEORAPI

när smärtan blir

för tung att bära

när ingenting är

som förut

när det som förr var

varmt och nära

har dragit bort

och brunnit ut

sjunker jag ned på knä

och tömmer

ur mig det svåra

som jag bär

jag går till Dig

med allt jag drömmer

styrks av Din

kärleksatmosfär

med alla brustna

illusioner

och med min dagboks

svarta blad

vaggas jag varm

till ljuva toner

helgas jag i

Ditt reningsbad

det finns en kraft

i evangeliet

som är så genomgripande

och inga psykoterapier

är som ett gudsingripande!

 

LARZ GUSTAFSSON   090317




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 11:42



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Den här tror jag att jag läst förr, men jag tycker om den förtröstansfulla tonen i den.
2009-10-04

    Tea Alex
Gud är stor! :)
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP