Till skillnad från den som Ebba Grön beskrev: "I den falska verkligheten där ingenting stämmer alls..."" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till skillnad från den som Ebba Grön beskrev: "I den falska verkligheten där ingenting stämmer alls..."


VERKLIG VERKLIGHET

våta höstlöv under skorna

och en bunt med blommogram

även om jag skickar ut dem

kan de aldrig komma fram

ljuset från en fyr i fjärran

jag har navigerat snett

tack för tröst när jag var skärrad

och allt fint Du förberett!

 

 

dags att bränna min agenda

den har spelat ut sin roll

låta allt det nya hända

bara släppa all kontroll

tid för uppbrott och förvandling

jag har skrivit om det förr

orden måste få bli handling

när jag öppnat hjärtats dörr

 

 

 

när jag ställs inför mitt ultimatum

säger jag: "till vem skulle jag gå?"

jag vet inget klockslag, inget datum

men Din ankomst närmar sig ändå

tankebyggnader ska ramponeras

bålverken och fästena slås ner

Du som har begynt ska triumfera

känner att Du lyssnar när jag ber

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  4/10 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 07:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivit om Honom som
alltid finns och har tid
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP