Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fred på jorden??

Vi är så oskyddade
Varje vaken minut odlar vi bilden av oss som oövervinnliga
Okänsliga kanske omänskliga
Men varje människa har en svaghet
Hur hårdhudad man än må vara
Hur hemsk ond diktator man än är
Spelar det ingen roll
Vi är oskyddade så många timmar av dygnet
Där vi ligger, invävda i lakan i bädden

För varje vaken timme som styrkan manifesteras
förloras det som erövrats på natten
där du ligger
på rygg
och snarkar

sömnen är det som enar oss alla
det är oberoende av etnicitet, religion eller läggning
så på något sätt, vore det kanske bäst om vi aldrig vaknade….världen skulle kanske varit betydligt fredligare då




Fri vers av ~alruna~
Läst 454 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-06 20:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mer sex, mer sängliggning:)

matriarkat ger fred!
2013-02-06

  ResenärGenomLivet
Det var ett speciellt sätt att se på saken...kanske inte vore så dumt...
2012-10-11

  aol
verkligen sant, bra tankeväckande skrift
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~