Tack, Måna för inspirationen!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack, Måna för inspirationen!


PASSIONERADE

men hur blir det med de

passionerade?

de som rubriceras som

desorienterade

de som brinner som en

trasa med thinner

de som brinner tills de

nästan försvinner

 

 

alla de som aldrig

erupterade

alla bomber som är

obriserade

ska de isoleras

bli frustrerade?

ja, hur blir de med de

passionerade?

 

 

knoppar rister och om

knoppar brister

hjälper inte något

karlssons klister

ingen björntråd syr

ihop det trasiga

enklast att förpassa

dem till de knasiga

 

 

 

vad ska hända med de

passionerade?

svara, ni som är så

initierade

vi som stör och gör folk

irriterade

vi som känns och bränns

vi passionerade

 

 

 

ska vi alltid vara

internerade

för att vi gör vissa

indignerade?

vem kan ta sig an de

refuserade?

vad ska ske med dessa

passionerade?

 

 

 

 

Text & musik: LARZ GUSTAFSSON     091006




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-07 07:41



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Bara så sanslöst suveränt , språkligt superbt, man bara baxnar !
Bokmärker !
2009-10-07

  Marlboroman/Hg VIP
Jag verkligen gillar den verbala ekvilibrism som du stundom uppvisar. Känns lekande lätt och medan formen ger leende läppar ger innehållet något att tänka på. En av dina bästa (jag läst).
Hg
2009-10-07

  Måna N. Berger
Ja, vad händer med de passionerade, i landet Lagom? Det är frågan det. Ska glöden förkvävas? Eller..?
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP