Måste han tråka ut oss med sin pop? Japp!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Måste han tråka ut oss med sin pop? Japp!


OKTOBERONSDAG

med blandade känslor

drar jag upp min persienn

nu ska jag gå igenom

en sådan pers igen

men solen skiner ute nu

och himlen är så blå

jag tror att vällustkänslorna

tar över mig ändå

 

 

det är en härlig höstdag

elva plus och allt är lugnt

ja, kanske lite väl lugnt

även lugn kan kännas tungt

det viktigaste är dock

frälsningen som jag har fått

som håller hela vägen

till och med när allt känns grått

 

 

 

nu kommer alla pendlarna

en miniinvasion

det tappra gryningsfolket

vid vår stads centralstation

de fyller drottninggatan med

sitt snack och sina skratt

jag går bland hermelinerna

som citys största katt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091007




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-07 10:12



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
En härlig dikt om oktoberdag, och du beskriver så skönt/B
2009-10-10

  Teresia Ridell
Härlig !!
2009-10-09

  Måna N. Berger
En skön bild av dig, i mer än en bemärkelse:

"jag går bland hermelinerna

som citys största katt"

En sak är säker; tråkig blir aldrig du! :)
2009-10-07

  anits VIP
härlig text, gillas mycket
2009-10-07

  Mats Henricson
Ett Vidunderligt Vykort , skildrat med Din Sedvanliga
Oslagbara, Verbala Suveränitet ! Bokmärker !
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP